Főoldal | Kapcsolat

Szórólap Rózsadomb Contact
Kft.

Szórólap nyomtatás és sokszorosítás

Látogatottsági számláló

RISOGRAPH

Térjen be hozzánk, tekintse meg szórólap sokszorosítás és digitális nyomtatás, fénymásolás, plakát készítés, szakdolgozat kötés, diplomakötés árlistánkat! Budapesten a leggyorsabb határidővel dolgozunk. 50.000 Ft-tól - kérésre - BUDAPESTEN házhozszállítást is vállalunk!


Szórólap készítés, sokszorosítás

Tisztelt Megrendelőink! Megbízható céget keres szórólap nyomtatásra? Fontos Önnek a korrekt minőség, a költséghatékonyság, a barátságos kiszolgálás, a rövid határidő? Esetleg szórólapja grafikai tervezésében is segítséget szeretne kapni? Jó helyen jár! Az RContact Gyorsnyomdánál mindenben segítünk! Nem csak az ügyfél centrikus hozzáállást és a minőségi munkát garantáljuk, de szórólapja grafikai tervezését is szívesen átvállaljuk, ha erre igénye van. Ha kifutott az időből, az sem probléma: a sürgős nyomtatási munkák specialistái vagyunk! 50 ezer A4-es szórólap egyszínű digitális nyomtatását akár 2 óra alatt elvégezzük!

Előnyeink összefoglalva:

  • Szórólapok nyomtatása igény szerint akár tervezéssel is
  • Szórólapok sokszorosítása rövid határidővel
  • Ingyenes házhozszállítás Budapesten 50 ezer Ft-os rendelési összeg felett
  • Kivételes gyorsaság: a szórólap nyomtatás, sokszorosítás többnyire akár helyben is megvárható

A szórólapok nyomtatása készülhet fekete-fehérben 20 000, és színesben, 1 000 példányig versenyképesek vagyunk az ofszet nyomdákkal.

Minden telephelyen van digitális nyomtatás.

Színes szórólapot maximum ezer példányban készítünk - színes digitális nyomtatással.

Amennyiben le akarja adni megrendelését vagy több információra van szüksége szórólap-készítés, szórólap nyomtatás szolgáltatásainkról, keresse Messinger Miklós kollégánkat az alábbi elérhetőségeken!

Telefon: 06/20-934-9523
E-mail: rcontact@t-online.hu