Bemutatkozás


A Rózsadomb Contact Iratsokszorosító Kft 1997 - ben alakult.

A gyorsnyomda Budapesten jelenleg 4 telephelyen a II. és VI. kerületekben üzemel. Igyekszünk az irodai szolgáltatás és a nyomdai nagy példányszámú nyomtatás közötti nagy hézagot átfogni, ami a mi nyomtatási feladatainknak megfelel.

Gyorsnyomdánk telephelyein gazdaságosan készítünk kis példányszámú digitális színes nyomtatást és másolást. Rövid határidőre vállalunk egy eredetiből közepes példányszámban egyszínű digitális nyomtatást.
Példaként: 50 000 A/4-es lap 2 óra alatt elkészül.
A másolás készülhet egy és kétoldalas formában is. Könyv nyomtatást 800 példányig vállalunk gazdaságosan, ofszet nyomdánál olcsóbb áron PDF formátumban, az anyag kilövését előre egyeztetve.
A megrendelések többsége még a helyszínen megvárható.


A gyorsnyomda további szolgáltatásai:


Dokumentumok szerkesztését, kicsinyítést-nagyítást is vállalunk A/8 - B/0 méretig. Minden anyagot a kívánt méretre vágunk, vállaljuk a nálunk nyomtatott kész termékek párhuzamos és kereszt hajtását, óránként 5000 példányban. Megrendelőinknek kész terméket adunk át. Az elkészült nyomtatványokat igény szerint bekötjük, összehordjuk, meghajtjuk, sarok, gerinc és oldal kapcsozást készítünk.

Könyvkötészet, könyv nyomtatás, spirálozás


Gyorsnyomdánk / kötészetünk végez spirálozást 800 oldalig, ragasztó kötést 800 oldalig, füzet készítést 96 oldalig. Lukfurást 2 - 8 lukig akár több ezer példányban, Az egyes dokumentumok állagmegóvása érdekében fóliázunk A/8 - A/3 méretig. A megrendelések leadhatók E - mailben és személyesen egyaránt. Az első nyomatot kérésre e-mailben visszaigazoljuk. Személyes megrendelés esetén a dokumentumot elfogadjuk kinyomtatva, CD - n, vagy pendrive-on is. A legjobb, ha PDF formátumot kapunk, de elfogadjuk a JPG, BMP dokumentumokat is. Várjuk érdeklődő hívásukat telefonon, neten és személyesen.

Digitális nyomtatás

Olcsó színes nyomtatás rövid határidővel, plakát készítés, szórólap nyomtatás, színes fénymásolás és egyéb gyorsnyomdai szolgáltatások.

Sürgős nyomtatást is vállalunk!

Nyomtatás a hét minden napján! Azonnali megrendelés, árajánlatkérés E-mailen vagy a www.mammutmail.com fájlküldővel.

Nyomtatás mindenből!

Személyes megrendelés esetén a dokumentumot elfogadjuk CD- n, kinyomtatva vagy pendrive-on. Minden, ami nyomtatás!
RContact Kft.

elégedett Ügyfél

éve állunk Ügyfeleink rendelkezésére

példány nálunk készült könyv

feletti megrendelés Ügyfeleinktől

Rózsadomb Contact Kft.

Minden, ami nyomtatás!

Térjen be hozzánk bármikor és nyomtassa ki képeit, poszterei, plakátjait. A Mammut I.-es épület 3. emeletén várjuk akár hétvégén is!

Balogvár utcai telephelyünkön készséggel állunk rendelkezésére akár könyvnyomtatásban, könyvkötésben és a legtöbb nyomdai tevékenységben.

Térjen be Hozzánk!

Megbízhatóság

100%

Olcsó árak

99%

Szakértelem

100%


Megrendelés: Személyesen a helyszínen a nyitvatartási időpontokban.
Árajánlat kérés e-mailben: rcontact@rcontact.hu


Térjen be hozzánk, tekintse meg nyomtatás, fénymásolás, szórólap- és plakát készítés, szakdolgozat kötés, diplomakötés árlistánkat! Budapesten a leggyorsabb határidővel dolgozunk.